Airfryer aanbiedingen vergelijken

Jij betaalt toch niet teveel

Bij de meeste huishoudens staat een airfryer hoog op de verlanglijst wanneer er nieuwe keukenapparatuur aangeschaft gaat worden. Het zit bij ons Hollanders in het karakter dat we niet graag teveel betalen voor een dergelijke aankoop. We keken dan ook naar een aantal aanbiedingen waar jij van kan profiteren wanneer je een airfryer gaat kopen.

Weet wanneer je een airfryer koopt

Natuurlijk kan je op elk gewenst moment van het jaar een airfryer kopen. Het is echter een verstandig idee om even te wachten tot er een mooie aanbieding bij een elektronica winkel komt. Bijvoorbeeld op het moment waarop de dertiende maand wordt gestort, of wanneer het vakantiegeld net binnen is. Dit zijn de momenten waarop je een interessante korting kan krijgen op een airfryer. Jouw korting kan op zo’n moment behoorlijk oplopen, en dat terwijl je toch al met aanschafplannen rondliep. Een goede timing kan dus heel belangrijk zijn.

Een ‘geen BTW’ aanbieding

Met name de Mediamarkt is er erg dol op; een aanbieding waarbij je geen BTW betaalt over jouw aankopen en dus eigenlijk 21 procent korting krijgt op je airfryer. Wanneer dit het geval is ben je al snel tot 5 tientjes goedkoper uit wanneer je een airfryer gaat kopen. Dan kan je toch tegen een nette prijs die mooie Philips airfryer kopen tegen een prijs waarvoor je anders een B-merk zou hebben aangeschaft.

Een ‘geen verzendkosten’ aanbieding

Ga je een airfryer online kopen, dan zullen daar altijd nog verzendkosten bij komen. Dat bedrag kan oplopen van 7 euro tot wel  12 euro, afhankelijk van het gewicht en de verzendmethode waarvoor gekozen wordt. Wanneer een leverancier zegt dat hij de verzendkosten voor zijn rekening zal nemen heb je dus een goede deal. Een korting is altijd leuk, en gratis verzenden is mooi meegenomen voor jou als consument.

Een setprijs aanbieding

Bij de aanschaf van een nieuw apparaat schaffen veel mensen extra accessoires aan omdat ze daar goede reviews over hebben gelezen. Veel leveranciers van airfryers maken daar gebruik van door jou een airfryer met accessoires tegen een ‘setprijs’ aan te bieden. Dat is mooi meegenomen; je hebt op die manier bijvoorbeeld een tostirekje bij je airfryer of een vleesrek. Je betaalt voor de accessoires op dat moment maar de helft van de winkelwaarde. Altijd goed om even te kijken dus wanneer je gaat bestellen.

Een tweedekansje.

Wie wel eens iets bij Coolblue heeft bestelt kent de term; het tweedekansje. Dat is een apparaat wat al eerder verkocht is, maar retour gekomen is. Het apparaat zal altijd worden nagelopen zodat jij een airfryer koopt die technisch helemaal in orde is. Het grote verschil is echter de prijs; doordat de verpakking al een keer aangebroken was betaal je een paar tientjes minder voor hetzelfde apparaat. Dat is mooi meegenomen; jouw voordeel kan op deze manier oplopen tot wel 5 tientjes. Een tweedekansje is dus een buitenkansje.

Een cashback actie

De grote bekende merken als Philips komen geregeld met een cashback actie. Dat houdt in dat je een airfryer in de winkel koopt en er op dat moment de volledige prijs voor betaalt. Wanneer je echter jouw aankoop gaat registreren bij de website van Philips krijg jij – na het aantonen van de kassabon en het invoeren van het serienummer – een bedrag teruggestort op je rekening. Dat bedrag kan oplopen afhankelijk van de prijs van de airfryer die je kocht. Bij een duurdere airfryer zal je doorgaans wat meer terug krijgen dan bij een goedkope variant.

Een uitlopend model met korting kopen

Grote merken als Philips maar ook het B-merk Princess brengen nagenoeg ieder jaar een nieuw model airfryer uit. Dat is het moment om je slag te slaan. Je kan een airfryer van het oude type kopen tegen een prijs die voor de gelegenheid verlaagd wordt. Op die manier bespaar je behoorlijk wat op je aankoop. Houd er bij deze acties wel rekening mee dat een airfryer van een uitlopend model doorgaans minder geschikte accessoires heeft dan een airfryer van het nieuwe model. Ook is de techniek verouderd waardoor je met een lager wattage komt te zitten of een langere baktijd moet aanhouden. Is dat alles voor jou geen enkel probleem, dan is een uitlopend model een prima idee. Wil jij een goede vergelijking van oude en nieuwe modellen kunnen maken dan kan je het beste kijken op bijvoorbeeld de website van Coolblue, Fonq of Bol.com. Je komt dan meerdere merken en prijsklassen tegen die je met elkaar kan vergelijken.