Princess Airfryer

Het meest geliefde B-merk

B-merken zijn er meer dan genoeg wanneer het aankomt op huishoudelijke apparatuur. Het merk Princess Airfryer is een merk wat bij de meeste consumenten enorm geliefd is. Dat is niet alleen vanwege de goede kwaliteit die je koopt maar ook vanwege de prijs die je betaalt. Een airfryer van dit merk koop je namelijk al vanaf 82 euro; dit staat in schril contrast tot de minimum prijs van 168 euro die je bij een duur merk voor een airfryer betaalt.

Meerdere maten airfryers

Princess is een merk wat meerdere maten airfryers produceert. Je kan een apparaat kopen met een capaciteit tot 3 liter. Dat staat gelijk aan een hoeveelheid eten die bestemd is voor 2 tot 3 personen. Heb je een groter huishouden, dan zal je beter een XXL apparaat kunnen kopen. Je zal niet langer bezig zijn met het bereiden van eten, dit in tegenstelling tot andere B-merken airfryers. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van wisselende vermogens. De goedkoopste variant, een XL Aerofryer, heeft een vermogen van 1400 watt. Koop je de duurdere variant XL model dan krijg je een vermogen van 1500 watt. Ga je echter voor de XXL uitvoering, dan krijg je een vermogen van 1800 watt. Dat is nog altijd minder dan bij een A-merk apparaat maar het is genoeg om jouw eten op tijd op tafel te krijgen.

Voor wie een display wil hebben

Veel mensen nemen genoegen met een airfryer met twee draaiknoppen om mee te kunnen instellen. Wie echter de voorkeur geeft aan een display heeft aan de Princess een goede koop. Er zijn een hoop instelmogelijkheden, en je kan precies zien hoeveel tijd er nog nodig is voor het bereiden van het eten. De standaard gerechten kan je met één simpele knop instellen. Zo hoef je niet meer te denken over een temperatuur of bakstand voor jouw favoriete snack. De knoppen werken als tiptoetsen. Dat is een systeem waar je wellicht eerst even aan moet wennen maar na verloop van tijd wil je niet anders meer.

Waar koop je een Princess Airfryer

Wil je een Princess airfryer kopen, dan kan je naar iedere willekeurige winkel toe gaan. Houd er echter rekening mee dat huishoudzaken over het algemeen alleen het populairste model verkopen. Wil jij de XXL uitvoering, dan zal je doorgaans naar een meer gespecialiseerde winkel moeten gaan. Een zaak als Fonq of Coolblue verkoopt wat dit betreft het volledige assortiment. Wil je niet teveel betalen, dan kan je ook op Bol.com kijken. Dit is een website waar je meerdere verkopers met elkaar kan vergelijken. Kijk in dat geval ook naar de waardering van de verkoper. Voor de accessoires is het aan te raden om verkopers te vergelijken. Je krijgt er niet veel extra’s bij, maar sommige webwinkels zullen jou algemene accessoires tegen een leuke set-prijs verkopen. Een extraatje wat je wel standaard meegeleverd krijgt is het grillrooster. Dit kan je gebruiken om vlees te grillen in je apparaat. Een manier om zonder grillgeur toch heerlijk vetarm bereid vlees op tafel te zetten.