Inventum Airfryer

Een bekend merk voor een lage prijs

Inventum is een merk wat iedereen kent vanwege de vele huishoudelijke producten die het maakt. De inventum Airfryer is redelijk nieuw voor dit bedrijf. Aangezien het een merk is wat een goede reputatie heeft zullen veel mensen deze airfryer willen kopen. Zeker prijsbewuste klanten die niet graag meer dan 100 euro uitgeven voor een dergelijk apparaat zullen deze airfryer willen kopen. We hebben dan ook goed geluisterd naar de opmerkingen van klanten die een dergelijk apparaat in hun bezit hebben. We kwamen tot een aantal tips en adviezen.

Waar koop je deze Airfryer

Wil je een airfryer van dit merk kopen; ga dan naar een winkel toe die een breed assortiment voert. Een winkel als Coolblue zal dit merk doorgaans voeren maar ook op een website zoals Bol.com kan je prima terecht. Kijk goed op de website voor je tot aankoop overgaat. Er zitten tussen de diverse modellen Inventum Airfryers nogal wat verschillen. Het is goed wanneer je een vergelijking kan maken tussen de diverse machines. Laat je hierdoor leiden bij je aankoop, en kijk niet in eerste instantie naar de prijs. Inventum is namelijk een merk wat in alle prijsklassen een apparaat verkoopt.

Een grote of een kleine maat kopen

Een airfryer van Inventum is een apparaat wat je in de normale maat of in een XXL maat kan kopen. De normale maat zal ongeveer 0,8 kilo friet kunnen bakken in één keer. Dit is genoeg voor een huishouden van twee tot drie personen. Heb je een huishouden van 4 of meer personen, dan doe je er heel verstandig aan om een XXL apparaat met een capaciteit van 1,5 kilo te kopen. Het vermogen zal hetzelfde zijn; met 1500 watt is het een apparaat wat een net vermogen levert. Voor een groot apparaat houdt dit echter wel in dat je wat langer moet bakken voor je al het eten klaar hebt.

Het uiterlijk van Inventum

Wanneer je een airfryer koopt wil je natuurlijk wel een apparaat wat degelijkheid uitstraalt. Inventum is daarin goed geslaagd. Hoewel het apparaat wel wat gevoelig is voor deukjes bij het in en uit halen van het braadmandje oogt het mooi op je aanrecht. Aan de vormgeving is genoeg aandacht besteed. Je kan het apparaat dan ook gerust de hele tijd op je aanrecht laten staan. Het instellen doe je heel eenvoudig met twee draaiknoppen; er zitten geen extra toeters en bellen op het apparaat waardoor het wel zo overzichtelijk oogt.

Geen bakgeurtjes, groot comfort

De Inventum heeft een goed geurfilter in het apparaat verwerkt zitten. Daardoor zullen bakgeurtjes niet in je huis komen. Je eet dus patat en snacks zonder dat je huis gelijk naar een snackbar ruikt. Je zal er wel rekening mee moeten houden dat de hete lucht uit het apparaat recht naar achteren wordt geblazen. Je moet het apparaat dan ook een stuk van de muur halen tijdens het gebruik. Het comfort van dit apparaat is verder hoog; je krijgt een hoop airfryer voor relatief weinig geld.