Emerio Airfryer

Een groot apparaat voor een lage prijs

Een airfryer die van een groot formaat is wordt al snel een kostbare aanschaf. Wie een XXL airfryer wil kopen maar daar niet de hoofdprijs voor wil neertellen doet er goed aan om een Emerio Airfryer te kopen. Dit is een apparaat van een B-merk, maar met diverse A-merk eigenschappen. Zo heeft het apparaat een aantrekkelijke prijs terwijl het de ruimte biedt aan dezelfde hoeveelheid eten als een XXL airfryer van een ander vooraanstaand merk.

Bakgeurtjes bij deze airfryer

De Emerio is een apparaat wat voorzien is van een goed geurfilter. Je zal dan ook niet snel last hebben van bakgeurtjes. Klanten zijn verdeeld wat dit betreft. Feit is dat je goed het eten moet uitschudden voor je het in de airfryer stopt. Kruimeltjes van bitterballen en kroketten zullen anders op de bodem blijven liggen en daar gaan bakken en (ver)branden. Wat je op die manier krijgt is kruimels die in het eigen vet liggen te braden. Dat dit gaat ruiken na een paar minuten mag duidelijk zijn. Je kan dit euvel dus zelf voorkomen.

De bediening

De Emerio bedienen is een heel gemakkelijke zaak. Het is een apparaat met twee draaiknoppen; één voor de temperatuur en één voor de timer. Door het gebrek aan extra toeters en bellen is het een machine die zelfs de kinderen nog kunnen gebruiken. Het apparaat heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het is wel zaak om deze even door te nemen voor je het apparaat in gebruik neemt. Het zou namelijk jammer zijn wanneer je er na een langere tijd achter komt dat je eigenlijk maar de helft van alle mogelijkheden hebt benut.

De stevigheid van het apparaat

De Emerio is een apparaat wat erg degelijk oogt. In tegenstelling tot veel B-merken is het een machine die wel van kunststof is gemaakt, maar waarbij de belangrijke onderdelen in aluminium zijn uitgevoerd. Het is dan ook een apparaat wat lichtgewicht is, maar wat toch uitblinkt in degelijkheid. Een enkele klant komt met de opmerking dat het sluiten van het mandje een lastige klus is. Je zal na het maken van een eerste lading eten even moeten wachten voor je een tweede lading eten in het apparaat doet. Het mandje moet kunnen afkoelen tussendoor. Wacht je niet, dan zal je de grootste moeite moeten doen om het nog warme mandje in het apparaat te schuiven. Een ander onderdeel wat sommige klanten tegen staat is het feit dat de hendel van het mandje niet heel strak zit gemonteerd. Het geheel oogt daardoor wat gammel, en het is een kwestie van wennen bij het gebruik.

De prijs van de Emerio

Emerio is een merk wat airfryers in diverse prijsklassen uitbrengt. Een XXL airfryer koop je voor een prijs vanaf 90 euro. Een kleinere variant koop je vanaf ongeveer 70 euro. Wanneer je een klein huishouden hebt van twee tot drie personen zal je het prima af kunnen met de kleine variant van de Emerio airfryer. Heb je echter een huishouden vanaf 4 personen; overweeg dan om een XXL airfryer te kopen.